Λουλούδια φωτός στην Κηφισιά

Λουλούδια φωτός στην Κηφισιά

Λουλούδια φωτός στην Κηφισιά

Σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση επανάστασης στη μιζέρια, στη γκρίνια, στην ηττοπάθεια και στην  κατάθλιψη.

Στο Κέντρο Τζορέι (Αθανασίου Διάκου 32, Κηφισιά) την Παρασκευή 19 Μαΐου θα φτιάξουμε μίνι-ικεμπάνες (λουλούδια φωτός). Μπορείτε να έρθετε από τις 12μμ μέχρι τις 8μμ για να φτιάξουμε μαζί μικρά καλαθάκια με λουλούδια. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για τη συμμετοχή σας ένα τηλεφώνημα θα μας βοηθούσε στην καλύτερη οργάνωση. Οι συνθέσεις θα μοιραστούν το Σάββατο 20 Μαΐου στις 11πμ , στην Κηφισιά με αφετηρία το Κέντρο Τζορέι .

Στόχος  της δράσης είναι να μεταδώσουμε χαρά και αγάπη τόσο σε αυτούς που θα φτιάξουν τις συνθέσεις όσο και σε αυτούς που θα τις δεχτούν, οικείους ή άγνωστους, καθώς και να ανεβάσουμε τις δονήσεις σε όποιο χώρο βρίσκονται οι συνθέσεις. Τα λουλούδια είναι όμορφα από τη φύση τους. Εμποτισμένα όμως με συναισθήματα αγάπης, ευγνωμοσύνης και προσφοράς γίνονται πραγματικά εργαλεία μετουσίωσης των αρνητικών σκέψεων και καταστάσεων σε αισιοδοξία και ευκαιρίες.

Είναι καιρός να αναδείξουμε τον παράδεισο που έχουμε μέσα μας, να αναδείξουμε πόσο παραδεισένια είναι η Ελλάδα ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη άποψη.

Ελάτε μαζί με τις οικογένειες και του φίλους σας να φτιάξουμε συνθέσεις λουλουδιών και να γίνουμε μεταδότες φωτός αγάπης και χαράς. Ελάτε να κάνουμε τις θεωρίες πράξη και να προκαλέσουμε τις ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή για όλους.

 

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Αθανασίου Διάκου 32 Κηφισιά

2102799103, 6973022144

 

Σας προτείνουμε επίσης...